bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Ajándékutalvány Ékszertartó Óraforgató, óradoboz Óraszíj Stackers ékszerdoboz Stackers Lifestyle Stackers óradoboz Swarovski Crystal Living Swarovski kiegészítők SWAROVSKI OUTLET Swarovski toll
Kiegészítőink között olyan hasznos és praktikus termékek találhatók, mint a Stackers ékszerdobozok vagy óradobozok, amelyek segítségével nem csak tisztán és rendezetten tarthatjuk kedvenc ékszereinket vagy időmérőnket, hanem utazásokkor is könnyen magunkkal vihetjük őket.

Az óraforgatók gondoskodnak arról, hogy az automata órák ne álljanak meg akkor sem, ha éppen nincsenek használatban. Az új óraszíjak pedig akár teljesen új megjelenést is kölcsönözhetnek szeretett modellünknek, hiszen a valódi bőr, a fém, a műanyag szíjak mind elérhetőek klasszikus színekben, de trendi élénk színvilágban is, így mindenki kiválaszthatja a bőréhez leginkább illő árnyalatot.

Ezen felül Swarovski kristálydíszek, telefontokok és tollak, valamint Festina tollak, pénztárcák és kártyatartók széles választéka közül válogathatunk.

ÚJVILÁG ÉKSZER ÓRA - ÖRÖMET SZERZÜNK!

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó