bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Divatékszer

Bering Boss Brosway Chakra Calvin Klein Coeur De Lion Didyma Dream Charms Ekan Fossil Gemini Guess Les Georgettes Lotus Lovely Sweeties Mariana Michael Kors Misaki Moni's Nana Kay Emoji NANA KAY silver trends NANA KAY silver trends OUTLET NOMINATION Pandora Pandora Me Pandora Reflexions Paul Hewitt PD Paola Police ROCHET Rosso Amante Skagen STEELWEAR SWAROVSKI SWAROVSKI OUTLET Tamaris Thomas Sabo Best Seller Thomas Sabo Charm Club Thomas Sabo Charming Collection Thomas Sabo Exclusive Collection Thomas Sabo Karma Beads Thomas Sabo Little Secrets Thomas Sabo Love Bridge Thomas Sabo OUTLET Thomas Sabo Sterling Silver Ti Sento Tommy Hilfiger Unique Yvette Ries
Webshopunkban a klasszikus arany- és ezüst ékszerek mellett számos divatékszer márka termékeit sorakoztatjuk fel, hogy mindenki megtalálja köztük az egyéniségéhez leginkább passzoló darabot. Kínálatunkban elegáns és játékos fülbevalók, nyakláncok, medálok, karkötők és gyűrűk széles választéka érhető el, de a népszerű charmok is megtalálhatók több márka esetében is. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki, aki szeretne, tudjon ékszert viselni, ezért környezettudatos és természetes anyagokból készült modellek is rendelkezésre állnak az érzékeny bőrűek számára.

A férfi karkötők vagy egyéb divatos kiegészítők esetében a hagyományosabb, sötétebb színek a dominánsak, de egyre inkább teret hódít a sokszínűség, így a feltűnő és markáns darabok sem maradhatnak ki választékunkból.

Az ékszereket díszdobozban szállítjuk ki, hogy vevőink exkluzív élményben részesüljenek, amikor kinyitják csomagjukat. Természetesen minden ékszer eredeti, hibátlan állapotú, új termék. A megrendelésekre - egyedülállóan - a meghatározott 14 napos határidőn felül további 8 nap visszavásárlási garanciát biztosítunk.

ÚJVILÁG ÉKSZER ÓRA - ÖRÖMET SZERZÜNK!

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula