bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Arany Ékszer

Bokalánc Fülbevaló Gyerek fülbevaló Gyűrű Karkötő Medál Nyaklánc
Klasszikus elegancia, különleges megjelenés és örök érték: ez az arany ékszerek töretlen népszerűségének a titka. Ragyogása mellett előnyös tulajdonságai miatt is kedvelt a sárga, a rozé vagy épp fehér színű nemesfém: ellenáll az oxidációnak és érzékeny bőrűek is bátran viselhetik.
Ha valami igazán értékeset és időtállót ajándékoznánk ballagásra, házassági évfordulóra, karácsonyra, születésnapra, akkor a 14 vagy 18 karátos aranyékszerekkel nem lehet mellé nyúlni.

A webáruházunkban megtalálható összes arany ékszer hivatalos forrásból származó, magyar fémjelzéssel ellátott, a terméklapon megadott finomságú termék. Minden egyes ékszer új, kifogástalan állapotú, melyre a hatályos jogszabályok szerinti garanciát vállalunk. Az arany ékszerek igényes díszdobozban kerülnek kiszállításra, hogy exkluzív élmény legyen a csomag kibontása.

ÚJVILÁG ÉKSZER ÓRA - ÖRÖMET SZERZÜNK!

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin