bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Miért vásároljon nálunk?

Minden nálunk vásárolt termékre többféle Garanciát kínálunk:

1) "Bőség" Garancia: Az Újvilág Ékszer Óra Webshop Magyarország egyik legszélesebb internetes árukínálatával rendelkezik. Több ezer termék közül választhat, így biztosak vagyunk abban, hogy meg fogja találni az Önnek megfelelő darabot. Ha mégsem találna olyan ékszert vagy órát, amiről mindig is álmodott, akkor kérjük, azt jelezze felénk és mi megpróbáljuk beszerezni, vagy elküldjük Önnek e-mailben az általunk javasolt, a keresett termékhez nagyon hasonló, leginkább Önhöz illő darabot!

2) "14+8 nap" Garancia: A törvény által előírt kötelező 14 napos visszavásárlási garanciát mi meghosszabbítottuk +8 nappal. Így  ha a megvásárolt ékszer vagy óra nem kényelmes, vagy egy ajándék átadásakor nincs meg a kellő lelkesedés az ünnepeltben, akkor 22 napig bármikor visszaküldheti nekünk és mi visszatérítjük Önnek a teljes összeget. Sőt, ha valamely üzletünk közelében jár, akár személyesen is élhet a cseregarancia jogával!

3) "Örök Csillogás" Garancia: Az esküvő bizony egy életre szól. Ahogy ragyog a házaspárok szerelme úgy fénylik az ujjukon a házassági karikagyűrű is. Azonban idővel a gyűrű veszíthet a csillogásából és többé már nem azt az eleganciát sugározza, mint korábban. Az Újvilág Ékszer Óra szeretne hozzájárulni a boldog házasélet titkához, ezért minden nálunk megvásárolt karikagyűrűt Örök Csillogás Garanciával látunk el. Évente egyszer csak be kell hoznia gyűrűjét üzleteink egyikébe és mi újra fényessé és ragyogóvá varázsoljuk azt.

 

Mindezek mellett mégis miért éppen nálunk vásároljon? Számos okot tudunk felsorolni, mi mégis kiválasztottuk a szerintünk legfontosabb 8 okot:

  1. Közel 30 éves tapasztalattal rendelkezünk az ékszer- és órakereskedelem területén

Ennyi év tapasztalatával a hátunk mögött pontosan ismerjük a piacot, tudjuk milyen termékek és márkák lehetnek sikeresek, melyek a legjobb ár-érték arányú termékek akár az ékszerek, akár az órák területén. Webshopunkban pontosan ezeket a termékeket és márkákat kínáljuk.

  1. Egy helyen kínáljuk mindazt, ami ma Magyarországon ékszer és óra területen sikeres

Nemzetközi kiállításokat látogatva, híreket követve, a magyar és európai ékszer-óra piaci körforgásban részt véve különös gondot fordítunk arra, hogy mind ékszerben, mind órában a legkeresettebb, legdivatosabb termékek megtalálhatók legyenek kínálatunkban és Ön ezt kényelmesen, egy oldalon böngészve érhesse el.

  1. Szeretjük a termékeinket

Második generációs családi vállalkozás tagjaiként ékszerek és órák varázsában nőttünk fel, megtanultuk szeretni és tisztelni termékeinket. Ez a tisztelet és szenvedély vezet bennünket ahhoz, hogy csak megfelelő minőségű, hivatalos forrásból származó termékeket kínáljunk vásárlóinknak és szakértő tanácsokkal lássuk el, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg egy ékszer vagy óra vásárlásakor.

  1. Szenvedélyünk amit csinálunk

Mi nem csak egyszerűen kereskedünk a termékekkel, munkánk értéke sokkal inkább abban van, hogy összehozzuk Önt azzal ékszerrel vagy órával, ami Önnek a legnagyobb örömet fogja okozni, hogy egymásra találjon az ékszer  vagy óra és a viselőjének okozott büszkeség érzése.

  1. Hivatalos kereskedők vagyunk

Minden a webshopban található terméknek és márkának hivatalos magyarországi forgalmazója vagyunk, közvetlen elérésünk van az importőrök raktárkészletéhez. Ezen felül a gyártók jótállását is közvetlenül tudjuk biztosítani.

  1. Minden kérdést megválaszolunk

Az Újvilág Ékszer Óra Webshop az internetes vásárlás minden kényelmét biztosítja. Az ország 3 városában 9 helyen várjuk Önt akár személyesen is, hogy felmerülő kérdéseit megválaszoljuk. Érkezzen kérdése hozzánk személyesen, e-mailben vagy telefonon, minden esetben tapasztalt szakember fogja azt megválaszolni.

  1. Elismert szállítóval szállítunk

Számunkra fontosak a termékeink, de még fontosabb, hogy vásárlóink időben, megbízható módon kapják kézhez a webshopukban vásárolt termékeket, ezért nemzetközileg elismert futárszolgálattal szállítjuk termékeinket.

  1. Nem árulunk zsákbamacskát

Ha a webshopban kiválasztott termék tulajdonságai felől nincs meggyőződve, választásában nem 100%-ig biztos, bármikor lehetősége van megrendelés nélkül, mindenféle kötelezettség nélkül 7 üzletünk bármelyikében felpróbálni a kiválasztott terméket. Jelezze felénk szándékát e-mailben az üzlet megjelölésével, mi pedig biztosítjuk Önnek a termék, vagy akár több termék egy helyen való összehasonlítását, felpróbálását.

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia