bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Óra

Armani Armani Exchange Bauhaus Bering Boss Calvin Klein Calypso CASIO Certina Certus CERTUS Junior Citizen Claude Bernard Cluse Coeur De Lion Diesel DKNY Doxa Edox Esprit Festina Flik Flak Fossil GO Mademoiselle Guess Ice-Watch Iron Annie JOALIA Junghans LIP Lorus Marvin Michael Kors Misaki MVMT Obaku Orient Paul Hewitt Police Roamer Rosefield Rotary Scuderia Ferrari Seiko Skagen SWAROVSKI SWAROVSKI OUTLET Swatch Swiss Military Hanowa Tamaris TEKDAY Thomas Sabo Timberland Timex Tissot Tommy Hilfiger Vostok Zeppelin
Miért az Újvilág Ékszer Óra Webshopban érdemes karórát választani?

Nálunk számos óramárka modelljei között válogathat: a klasszikus, tekintélyt parancsoló darabok mellett felsorakoztatjuk a legújabb trendeket követő divatmárkák termékeit is. Mivel a karórák kifejezik a viselője személyiségét, ezért változatos formájú és színvilágú modellek is megtalálhatók kínálatunkban, csakúgy, mint a szíjak esetében, ahol bőr, fém, szilikon vagy műanyag szíjas megoldások is elérhetők.

Környezetbarát karóráinkkal tehetünk a Föld védelméért, ugyanis a fényenergiával működő szerkezet és a növényi műanyagból készült vegán szíjak segítségével csökkenthetjük ökolábnyomunkat.

A webshopunkban található karórák mind hivatalos forrásból származnak a termékekre pedig a gyártó és a hatályos jogszabályok szerint meghatározott 12, 24, illetve 36 hónapos garanciát vállalunk, sőt egyes márkák esetében akár 7 évet is biztosítunk meghatározott feltételek mellett. További biztosíték az Ön számára, hogy minden általunk forgalmazott márka vonatkozásában hivatalos viszonteladói státusszal rendelkezünk.

Az órákat eredeti díszdobozban szállítjuk ki, hogy vevőink exkluzív élményben részesüljenek, amikor kinyitják csomagjukat. Természetesen minden óra eredeti, hibátlan állapotú, új termék. A megrendelésekre - egyedülállóan - a meghatározott 14 napos határidőn felül további 8 nap visszavásárlási garanciát biztosítunk.

ÚJVILÁG ÉKSZER ÓRA - ÖRÖMET SZERZÜNK!

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán