bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Versenyképesség növelése az ÉÓ Újvilág Kft-nél

2021. június 24.

Versenyképesség növelése az ÉÓ Újvilág Kft-nél

Sajtóközlemény - Lezárult a győri ÉÓ Újvilág Kft. által a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Programjának keretében megvalósított, „Versenyképesség növelése az ÉÓ Újvilág Kft-nél” című, GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01866 azonosítószámú projekt, amelyet az Európai Uniós Regionális Fejlesztési Alapja 15.730.536 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesített, továbbá 19.663.171 Ft kedvezményes kölcsön került megítélésre.

A győri székhelyű, óra és ékszer kis és nagykereskedelemmel foglalkozó ÉÓ Újvilág Kft. 2019-ben készítette el és nyújtotta be támogatási kérelmét azzal a céllal, hogy a megcélzott források hozzájáruljanak a dinamikusan fejlődő vállalkozás modernizálásához a vállalkozás operatív folyamatainak optimalizálása, adminisztratív terheinek csökkentése révén. A fejlesztés eredményeként hatékonyabbá vált a működés, gyorsultak a döntéshozatali mechanizmusok, és a referencia időszakban árbevétel növekedéssel számolnak.


A projekt keretében kifejlesztésre és testre szabásra került a speciális, sERPa Integrált Vállalatirányítási Rendszer, amely az alábbi célterületekre terjed ki a vállalaton belül: (1) vállalati CRM és értékesítési terület, (2) humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, (3) kontrolling és döntéstámogatás, (4) beszerzés, logisztika, (5) táv- és csoportmunka támogatás, (6) pénzügy, számvitel, (7) internetes értékesítés (vállalti webáruház), (8) elektronikus iratkezelés, (9) munkafolyamat-irányítási rendszer (WF) bevezetése. A Rendszerhez licenc és a győri központban elhelyezésre került egy nagy teljesítményű szerver gép. A Rendszer sikeres használatát megelőzően, a Rendszerrel kapcsolatban valamennyi területre kiterjedő bevezető tanácsadás történt az érintett munkatársak számára.


A Rendszer hatékony működését és a mindennapi tevékenységet szolgálja továbbá a központban és a nem közép-magyarországi üzletekbe került 13 db tablet és 9 db okostelefon.


A fejlesztések révén és az eszközbeszerzések eredményeként vállalkozásunk megteremtette a 21. századi működési körülményeket, amelyek nagyban hozzájárulnak a versenyképesség növeléséhez. A fejlesztés hozzájárult 45 munkahely megtartásához.


Az ÉÓ Újvilág Kft. által a Széchenyi 2020 program keretében a 15,73 millió Ft európai uniós támogatás segítségével megvalósított projekt 2021. május hónapban lezárult.


 


További információ kérhető:


Juhász Péter ügyvezető


info@ekszer-ora.hu


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula