bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Versenyképesség növelése az ÉÓ Újvilág Kft-nél

2021. június 24.

Versenyképesség növelése az ÉÓ Újvilág Kft-nél

Sajtóközlemény - Lezárult a győri ÉÓ Újvilág Kft. által a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Programjának keretében megvalósított, „Versenyképesség növelése az ÉÓ Újvilág Kft-nél” című, GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01866 azonosítószámú projekt, amelyet az Európai Uniós Regionális Fejlesztési Alapja 15.730.536 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesített, továbbá 19.663.171 Ft kedvezményes kölcsön került megítélésre.

A győri székhelyű, óra és ékszer kis és nagykereskedelemmel foglalkozó ÉÓ Újvilág Kft. 2019-ben készítette el és nyújtotta be támogatási kérelmét azzal a céllal, hogy a megcélzott források hozzájáruljanak a dinamikusan fejlődő vállalkozás modernizálásához a vállalkozás operatív folyamatainak optimalizálása, adminisztratív terheinek csökkentése révén. A fejlesztés eredményeként hatékonyabbá vált a működés, gyorsultak a döntéshozatali mechanizmusok, és a referencia időszakban árbevétel növekedéssel számolnak.


A projekt keretében kifejlesztésre és testre szabásra került a speciális, sERPa Integrált Vállalatirányítási Rendszer, amely az alábbi célterületekre terjed ki a vállalaton belül: (1) vállalati CRM és értékesítési terület, (2) humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, (3) kontrolling és döntéstámogatás, (4) beszerzés, logisztika, (5) táv- és csoportmunka támogatás, (6) pénzügy, számvitel, (7) internetes értékesítés (vállalti webáruház), (8) elektronikus iratkezelés, (9) munkafolyamat-irányítási rendszer (WF) bevezetése. A Rendszerhez licenc és a győri központban elhelyezésre került egy nagy teljesítményű szerver gép. A Rendszer sikeres használatát megelőzően, a Rendszerrel kapcsolatban valamennyi területre kiterjedő bevezető tanácsadás történt az érintett munkatársak számára.


A Rendszer hatékony működését és a mindennapi tevékenységet szolgálja továbbá a központban és a nem közép-magyarországi üzletekbe került 13 db tablet és 9 db okostelefon.


A fejlesztések révén és az eszközbeszerzések eredményeként vállalkozásunk megteremtette a 21. századi működési körülményeket, amelyek nagyban hozzájárulnak a versenyképesség növeléséhez. A fejlesztés hozzájárult 45 munkahely megtartásához.


Az ÉÓ Újvilág Kft. által a Széchenyi 2020 program keretében a 15,73 millió Ft európai uniós támogatás segítségével megvalósított projekt 2021. május hónapban lezárult.


 


További információ kérhető:


Juhász Péter ügyvezető


info@ekszer-ora.hu


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László