bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Szolgáltatásaink

 

EGYEDI ÉKSZEREK

Határozott elképzelése van egy ékszerrel kapcsolatban? Látott egy fotót, képet egy ékszerről, ami megragadta figyelmét, vagy épp egy klasszikus motívumot keres, de egyik üzletben sem érhető el? Mi elkészítjük az Ön számára akár 14 vagy 18 karátos aranyból, platinából vagy 925-ös ezüstből! Egy különleges ajándékot szeretne adni egy fontos személynek, amely biztosan emlékezetes marad? Rendeljen egyedi ékszereket, és varázsoljon el mindenkit utánozhatatlan stílusával!

Személyre szabott ékszerek

Egy fontos név, monogram vagy kezdőbetű egyszerre lehet igazán személyes és titokzatos is. Lepje meg szeretteit vagy saját magát egy valóban személyre szabott ajándékkal!

 • kezdőbetűs nyakláncok, medálok készítése
 • folyó írásos feliratok készítése karkötőre, nyakláncra, medálra

Gravírozás

Meglévő vagy újonnan készített ékszerére egyedi üzenetet, fontos dátumot, de akár egy fényképet is rá tudunk gravírozni, hogy az emlékek örökké velünk lehessenek!

 • meglévő ékszer gravírozása monogrammal, dátummal, tetszőleges felirattal, logóval
 • fotógravír fontos személyekről, házikedvencről

Meglévő ékszerek felújítása

Már nem az eredeti fényében pompázik ékszere? Esetleg javításra szorul vagy új lendületet adna kinézetének? Számos megoldást tudunk nyújtani kedvenc darabjai kicsinosítására:

 • ékszerek tisztítása, polírozása
 • elszakadt nyakláncok, karkötők javítása
 • zárak cseréje/javítása
 • ékszerekből kiesett cirkónia, brill, drágakövek és gyöngy pótlása
 • felület módosítása vagy visszaállítása (fényes, homokfújt, selyemmatt, jégmatt, szálcsiszolt, gyémántvésett stb.)
 • ezüst és fehér arany ékszerek ródiumoztatása
 • ékszerek aranyozása (sárga vagy rozé)
 • cirkónia kövek cseréje gyémántra

Méret módosítása

Örökölt egy nagy értékű családi ékszert, de nem passzol a mérete? Szívesen segítünk, hogy viselni tudja az értékes kincseket:

 • gyűrű szűkítés/tágítás
 • nyaklánc és karkötő rövidítése egy-egy láncszem kivételével
 • nyaklánc és karkötő hosszabbítása lánchosszabbító berakásával (max. 3 cm hosszú)

Szett készítése kedvenc ékszeréhez

Imádott fülbevalójához nem talál hozzá illő medált vagy karkötőt? Mi szívesen elkészítjük a teljes szettet, hogy ékszerei összhangban tündökölhessenek! Az elvesztett fél pár fülbevalók pótlásában is örömmel segítünk, hogy újra használatba kerülhessen.

Hogyan zajlik az egyedi ékszerkészítés folyamata?

 1. Kérjük, fáradjon be üzletünkbe, vagy ha erre nincs lehetősége, küldjön nekünk egy képet, rajzot vagy linket elképzeléseiről a email címre, az ékszer anyagának és a kívánt méretének megjelölésével.
 2. Mi erre válaszolva küldünk egy hozzávetőleges árajánlatot az ékszer becsült súlya és a díszítőelemek alapján.
 3. Amennyiben elképzelései megegyeznek a kiszámított árral, akkor az árajánlat jóváhagyása után, a gyártás megkezdése előtt 50% előleget fogunk kérni.
 4. Ezt követően összeállítunk egy 3D látványtervet a megálmodott ékszerről, hogy minden részlet megfelel-e az elképzeléseinek.
 5. A terv jóváhagyása után elkészítjük a megtervezett ékszer alapját. Mielőtt bonyolultabb díszítésekkel és egyedi megoldásokkal látnánk el megálmodott ékszerét, megkérjük, fáradjon el üzletünk valamelyikébe, hogy megbizonyosodjunk róla, ékszere megfelelő méretű és kialakítású. Majd amennyiben mindent rendben talál, tökéletesítjük ékszerét. Lehetőség van az esetlegesen kiválasztott különleges drágakövek megtekintésére is, amelyekhez eredetiségi bizonyítványt biztosítunk.
 6. Az elkészült ékszert a fennmaradó költségek megtérítése után átadjuk Önnek.

Fontos megjegyezni, hogy egyedi készítésű ékszerek esetében a hatályos jogszabályok szerint nincs lehetőség elállási jog gyakorlására, azonban a számla megőrzésével szavatosság természetesen jár minden ékszerre.

További ízelítő elkészült referenciáinkból:

 

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia