bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Szolgáltatásaink

Márkás divatékszer kínálatunk mellett szolgáltatásaink része a törtarany felvásárlás, hozott törtarany beszámítása ékszer vásárlás esetén.

Önnél is sok javíthatatlan, régen nem hordott arany és ezüst ékszer bujkál kis kincsesdobozokban?

Cserélje be egy új ékszerre esetleg ajándékra vagy tegye most pénzzé rég nem használt ékszereit, vagy akár ezüst étkészletét!

Felvásárlási áraink az árfolyamok mozgása miatt, akár naponta is változhatnak, ezért pontos törtarany felvásárlási árainkról érdeklődjön üzleteinkben!

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi