bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Drágaköves Ékszer

BIBIGI FOREVERMARK FRANK TRAUTZ Fülbevaló Gyémánt Gyűrű Karkötő Karperec Medál Nyakék PONTE VECCHIO
Topáz, rubin, smaragd, zafír, citrin, ametiszt és persze az ékkövek királynője, a gyémánt: a mesterien csiszolt drágakövek szépségébe minden hölgy első látásra beleszeret. Aki egy értékálló, örök darabra vágyik, vagy épp életre szóló ajándékot keres az nem nyúlhat mellé egy 14 vagy 18 karátos gyönyörűséggel.

A webáruházunkban megtalálható összes drágaköves ékszer hivatalos forrásból származó, magyar fémjelzéssel ellátott, a terméklapon megadott finomságú termék. Minden egyes ékszer új, kifogástalan állapotú, melyre a hatályos jogszabályok szerinti garanciát vállalunk. A drágaköves ékszerek igényes díszdobozban kerülnek kiszállításra, hogy exkluzív élmény legyen a csomag kibontása.

ÚJVILÁG ÉKSZER ÓRA - ÖRÖMET SZERZÜNK!

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra