bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Drágaköves Ékszer

BIBIGI FOREVERMARK FRANK TRAUTZ Fülbevaló Gyémánt Gyűrű Karkötő Karperec Medál Nyakék PONTE VECCHIO ÚJVILÁG TrendDiamonds
Topáz, rubin, smaragd, zafír, citrin, ametiszt és persze az ékkövek királynője, a gyémánt: a mesterien csiszolt drágakövek szépségébe minden hölgy első látásra beleszeret. Aki egy értékálló, örök darabra vágyik, vagy épp életre szóló ajándékot keres az nem nyúlhat mellé egy 14 vagy 18 karátos gyönyörűséggel.

A webáruházunkban megtalálható összes drágaköves ékszer hivatalos forrásból származó, magyar fémjelzéssel ellátott, a terméklapon megadott finomságú termék. Minden egyes ékszer új, kifogástalan állapotú, melyre a hatályos jogszabályok szerinti garanciát vállalunk. A drágaköves ékszerek igényes díszdobozban kerülnek kiszállításra, hogy exkluzív élmény legyen a csomag kibontása.

ÚJVILÁG ÉKSZER ÓRA - ÖRÖMET SZERZÜNK!

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella