bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Ezüst Ékszer

Bokalánc Fülbevaló Gyűrű Karkötő Karperec Medál Nyaklánc
Egy klasszikus ezüst ékszer stílusos és elegáns kiegészítője lehet öltözékének. Egy divatos karkötő, egy káprázatos fülbevaló, egy lebilincselő nyakék és mindezek az ezüst szemet gyönyörködtető csillogásával felvértezve. A nálunk vásárolt 925-ös sterling ezüst ródiumozott és aranyozott kiegészítők garantáltan varázslatos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek!

A webshopunkban megtalálható összes ezüst ékszer eredeti, hibátlan állapotú, új termék, melyre a hatályos jogszabályok szerinti garanciát vállalunk. Az ezüst ékszerek különleges, egyedi díszdobozban kerülnek kiszállításra, hogy exkluzív élmény legyen a csomag kibontása. A megrendelésekre - egyedülállóan - a meghatározott 14 napos határidőn felül további 8 nap visszavásárlási garanciát biztosítunk.

ÚJVILÁG ÉKSZER ÓRA - ÖRÖMET SZERZÜNK!

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László