bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Marvin – Ha nyitott és kíváncsi az új dolgokra Marvin – Ha nyitott és kíváncsi az új dolgokra
2013. november 07.

A Marvin Watch Co egy előkelő svájci óragyártó márkát jelöl, amelyet 1850-ben alapítottak. A Marvin név kiváló hírnévnek örvend a mechanikus, megbízható és pontos órák kedvelői között.

Tovább olvasom
“BOY meets GIRL” “BOY meets GIRL”
2012. október 26.

Malton 160 Cushion | Spring/Summer 2012 Edition: Éljenek a szerelmesek!

Tovább olvasom
Sebastien Loeb nyári kollekció Sebastien Loeb nyári kollekció
2012. július 21.

Akiknek szívét rabul ejtette a közelmúltban bemutatott különleges, Sebastien Loeb nevével jelzett Marvin modell, azok számára itt az újabb meglepetés.

Tovább olvasom

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella