bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Sebastien Loeb Special Edition Sports Watch

Azt eddig is tudtuk Sebastian Loeb-röl, hogy hétszeres rali-világbajnok, ám azt bizonyára kevesen tudják a francia pilótáról, hogy jó ízlése van, és akár óratervezőként is megállná a helyét. Egy évnyi fejlesztő munka után, 2010. november 4-én Párizsban a Champs Élysées-n található C42 Citroen flagship szalonban mutatták be Sebastien Loeb részvételével, a sajtó és szakma képviselői előtt, Marvin és Sebastien Loeb által közösen megalkotott sport órát.

A szemet gyönyörködtető időmérő fejlesztésében, tervezésében jelentős szerepet vállalt Loeb, így joggal viseli az ő nevét a különleges szerkezet.

Sebastien Loeb 7-szeres rally világbajnok, rendkívül népszerű a világ minden pontján. Ebből adódóan számos ajánlatot kapott korábban nagy óramárkáktól, komoly összegekkel, hogy adja a nevét egy órájukhoz. Sebastian viszont mindig is arról álmodott órarajongóként, hogy egyszer saját tervezésű órája legyen. Ennek az álmának megvalósításában lett segítségére szomszédja, az óratervező Jean Francois Ruchonnet, aki mellesleg egy Ferrari versenysorozatban maga is versenyez. Így egymás szenvedélyét az órákat és az autóversenyzést osztották meg egymással, Jean Francois pedig megemlítette neki a Marvin nevet, mint egy olyan feltörekvő óramárkát, ahol ő külső független tervezőként dolgozik, és segítségükkel megalkothatná saját óráját. Az óra ami végeredményként megszületett, szinte minden részletében Sebastien elképzelései szerint jött létre.

A Marvin kitűnő termékeivel minden bizonnyal meghódítja majd az autósport világát, és az is magától értetődő, hogy Loeb belopja magát az órarajongók szívébe is. Úgy tűnik, a kiváló volánművész nemcsak a pályán, a verseny közben igényes, hanem az élet más területén is. Sebastien Loeb ¬ – amikor a svájci cég megkereste – nemcsak egy olyan órát szeretett volna, amihez a nevét, az aláírását adja, hanem olyat, amely minden részletében, egész megjelenésében kiemelkedik stílusával. E mellett azonnal felismerhető férfias és sportos vonalairól, s egyben megtestesíti a rally sajátos hangulatát. A Special Editiont Loeb aláírása, valamint a számlapot körülvevő hét csillag – szimbolizálva, hogy minden idők legjobb ralisa eddig hétszer nyerte el a világbajnoki koronát – is ritkasággá teszi.

A Marvin két különleges időmérőt fejlesztett ki a kiváló francia versenyző tiszteletére. A design kialakításában két kreatív óratervező, Jean-François Ruchonnet és Sebastien Perret segített a rali-királynak, és az eredmény egy különleges óra, amit speciálisan az utakra, a sebességre és a magas teljesítményre terveztek.

A Loeb Special Edition modell az órakészítés szupersport autója. Az óra apró részleteiben is a rali világát idézi, ami Sebastien Loeb közreműködésének köszönhető. A 44 mm átmérőjű acél tok, a formák és élek robusztus, dinamikus megjelentést nyújtanak. Az óra exkluzív innovációja a piros színű rugós, hajlítható szíjbefogó, a raliautók felfüggesztésének fontosságára utal, és lehetővé teszi, hogy tökéletesen rásimuljon a kézre. Az óra számos más elemét is közvetlenül az autóversenyzés ihlette: a fekete PVD bevonatú stopper gomb a sebességváltó karra hasonlít, a segédszámlálók formázott számlapjai a műszerfal kijelzőire utalnak, a rali autók arculata ihlette a szegecselt lapokból különböző síkokon összeállított számlapot; a szélesített mutatók pedig a bukó csövekre emlékeztetnek. Sebastien Loeb a Marvin nagykövete, ami nem véletlen, hiszen sajátos ötleteivel, meglátásaival sokat tett a nevét viselő időjelző megalkotásában.

Amilyen régi Loeb vonzalma a szép, az egyedi órák iránt, olyan hosszú ideje tart a Marvin kötődése az autókhoz, az autósporthoz. Az 1930-as években a márka bemutatta az „Autógumi órát” (Tyre watch), ami egy kicsinyített autógumiba beillesztett zsebóra volt. Később, 1950-ben Pierre Didisheim, az alapító dédunokája, számos autóversenyen vett részt, és egy Marvin színekbe öltözött autóval versenyzett. A Swiss Grand Prix-n ismerte meg a híres argentin Forma-1-es versenyzőt, Juan-Manuel Fangio-t, aki látogatást tett a Marvin gyárban.

Marvin Loeb Special Edition órája két változatban készül: mechanikus, automata felhúzású kronográf, Valjoux 7750-es szerkezettel, limitált 777 darabos szériában, és kvarc változatban kronográf, tizedmásodperc pontossággal. A számlapon 4 óránál Loeb aláírása díszeleg, a tok hátlapján pedig a „World Rally Champion” felirat olvasható. Az automata verziónál az aláírást az átlátszó tokhátlap zafír kristály felületére gravírozták, ami láthatóvá teszi a mechanikus szerkezetet és a Marvin színekkel díszített rotort.

Aki szereti a ralit, a szép és egyedi órákat, annak nem hiányozhat kelléktárából a Loeb Special Edition.

Vissza

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára