bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Signum Hattyú, kicsi S (5613254)
 Swarovski Signum Hattyú, kicsi S (5613254)

Ezt a kis dísztárgyat az új Swarovski-hattyú logó ihlette. A Martin Zendron által tervezte darab kizárólag átlátszó kristályból készült, méghozzá 236 fazettával – a hattyú feje és nyaka a Swarovski név elegáns S alakját formázza. A jövő felé tekintve, emelt szárnyaival, és felszállásra készen, ez a kecses darab modern és kifinomult módon ünnepli a márka egyedi formavilágát és örökségét. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 5 cm, Szélesség: 2.8 cm, Hossz: 3.6 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Signum Hattyú, kicsi S - 5613254

Listaár: 37 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia