bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Signum Hattyú, kicsi S (5613254)
 Swarovski Signum Hattyú, kicsi S (5613254)

Ezt a kis dísztárgyat az új Swarovski-hattyú logó ihlette. A Martin Zendron által tervezte darab kizárólag átlátszó kristályból készült, méghozzá 236 fazettával – a hattyú feje és nyaka a Swarovski név elegáns S alakját formázza. A jövő felé tekintve, emelt szárnyaival, és felszállásra készen, ez a kecses darab modern és kifinomult módon ünnepli a márka egyedi formavilágát és örökségét. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 5 cm, Szélesség: 2.8 cm, Hossz: 3.6 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Signum Hattyú, kicsi S - 5613254

Listaár: 44 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória