bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Karácsonyi pálca nyalóka kristály dísz (5684303)
 Swarovski Karácsonyi pálca nyalóka kristály dísz (5684303)  Swarovski Karácsonyi pálca nyalóka kristály dísz (5684303)

Ez a kristályos cukorkadísz játékos és bájos. A design egy ragyogó cukornádat ábrázol egy felfüggesztett hóemberrel, és 266 fazettával készült, ünnepi árnyalatban. A zöld grosgrain szalagról lógó dísztárgyat fényes fémes ékezetek egészítik ki. Ajándékozza meg szeretteinek, vagy helyezze a fa alá, hogy mosolyt csaljon az arcára. Dekorációs tárgy. Nem játék. Nem alkalmas 15 év alatti gyermekek számára. Méret: 7,2 x 1,6 x 2,8 cm.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Karácsonyi pálca nyalóka kristály dísz - 5684303

Listaár: 33 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György