bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Karácsonyfa 2024 kristály dísz (5680087)
 Swarovski Karácsonyfa 2024 kristály dísz (5680087)  Swarovski Karácsonyfa 2024 kristály dísz (5680087)

Készüljön fel, hogy beleszeret ebbe a ragyogó ünnepi fába. Ez a csillogó zöld dekoráció 502 fazettával készült, és aranyszínű gömbökkel és ünnepi árnyalatú kristályokkal van díszítve. A csúcson egy piros csillag teszi teljessé ezt a látványos darabot. Tegye ki étkezőasztal közepére díszként, hogy az öröm és a csoda érzéseit keltse. Dekorációs tárgy. Nem játék. Nem alkalmas 15 év alatti gyermekek számára. Méret: 7,9 x 5,1 x 5,1 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Karácsonyfa 2024 kristály dísz - 5680087

Listaár: 74 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István