bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Idyllia Méh és cseresznye kristály dísz (5667550)
 Swarovski Idyllia Méh és cseresznye kristály dísz (5667550)  Swarovski Idyllia Méh és cseresznye kristály dísz (5667550)  Swarovski Idyllia Méh és cseresznye kristály dísz (5667550)  Swarovski Idyllia Méh és cseresznye kristály dísz (5667550)

Ez a kreatív dekoráció a kertben nyüzsgő életet testesíti meg egy cseresznyefürtre szálló szorgos méhecske formájában. Az élénk színek és a 233 fazetta mesterien ragadja meg a játékos jelenet minden apró részletét. A levelet és cseresznyeszárakat ragyogó zöld színűre lakkozott fémelemek alkotják, amelyek tökéletesen illeszkednek a kompozícióba. Ez a rendkívüli darab az új kezdetek és a szerencse jelképeként tiszteleg a természet csodái előtt. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 4.3 x 4.6 x 5.3 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Idyllia Méh és cseresznye kristály dísz - 5667550

Listaár: 44 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi