bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Stackers Púder charm doboz 2 szett (73888)
 Stackers Púder charm doboz 2 szett (73888)  Stackers Púder charm doboz 2 szett (73888)  Stackers Púder charm doboz 2 szett (73888)  Stackers Púder charm doboz 2 szett (73888)  Stackers Púder charm doboz 2 szett (73888)

A Stackers ékszerdobozait úgy tervezték, hogy saját magad tudd összeállítani, melyik tálca vagy kiegészítő passzol leginkább egyedi ékszerkollekciódhoz. Ezt a szettet kifejezetten azoknak tervezték, akik a charmok szerelmesei. A két karkötőnek és charmoknak tervezett rekeszes fedeles dobozt, valamint a 16 fakkos tálcát úgy tervezték, hogy biztonságban és rendezetten tud az egyre növekvő charmkollekciód tárolni. MÉRETEK 15 x 15 x 6.5 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Stackers Púder charm doboz 2 szett - 73888

Listaár: 21 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László