bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Stackers charm tartó doboz (73561)
 Stackers charm tartó doboz (73561)
Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Stackers charm tartó doboz - 73561

Listaár: 9 000 Ft

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra