bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Szolgáltatásaink

Márkás divatékszer kínálatunk mellett szolgáltatásaink része a törtarany felvásárlás, hozott törtarany beszámítása ékszer vásárlás esetén.

Önnél is sok javíthatatlan, régen nem hordott arany és ezüst ékszer bujkál kis kincsesdobozokban?

Cserélje be egy új ékszerre esetleg ajándékra vagy tegye most pénzzé rég nem használt ékszereit, vagy akár ezüst étkészletét!

Felvásárlási áraink az árfolyamok mozgása miatt, akár naponta is változhatnak, ezért pontos törtarany felvásárlási árainkról érdeklődjön üzleteinkben!

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata