bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Szolgáltatásaink

Egy emlékezetes alkalomra kapott vagy megörökölt svájci óra, egy komplikált japán szerkezet? Bizony nem egyszerű kérdés, hogy egy ilyen órának a javítását kire bízza.

Mivel az ilyen jellegű órák javítása különleges szakértelmet és eszközparkot igényel, nincs lehetőségünk minden üzletünket felkészült órással és nagy helyigényű műszerekkel felszerelni.

Mivel azonban fontosnak tartjuk ezt a szolgáltatásunkat, és még fontosabbnak, hogy ügyfeleink oly nagyrabecsült időmérőit is megbízhatóan tudjuk megjavítattni, ezért a nagy tapasztalatokkal rendelkező, képzett órásmesterekkel dolgozó, országosan elismert Óramű Kft végzi Budapesten a nem garanciális órák javítását.

 

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára