bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Sif Jakobs Ékszer

Bezárás

A többszörösen díjnyertes dán ékszermárka, a Sif Jakobs Jewellery modern szemlélettel és a legmagasabb színvonalon tervezi és gyártja letisztult, kifinomult ékszereit. A márka a rá jellemző elegáns megjelenés mellett a megfizethető luxust képviseli. A nemzetközi rajongótáborral rendelkező Sif Jakobs Jewellery 2009-es indulása óta gyorsan fejlődött. Ma már 21 országban van jelen, keresett ékszermárka egész Európában.

Jelenleg nem található termék!

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara