bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Karácsonyi harang 2024 kristály dísz (5688314)
 Swarovski Karácsonyi harang 2024 kristály dísz (5688314)  Swarovski Karácsonyi harang 2024 kristály dísz (5688314)  Swarovski Karácsonyi harang 2024 kristály dísz (5688314)  Swarovski Karácsonyi harang 2024 kristály dísz (5688314)

Köszöntse az ünnepi szezon kezdetét ezzel a vidám csengettyűdísszel. A hagyományos motívumot ügyesen megmunkálták üvegből, és körülbelül 1301 apró kristálykő borítja a külsejét, mintha a darabot cukorba mártották volna. A Swarovski jellegzetes kék színű, fényűző aranyszínű fémcsíkokkal díszített cukornád csörgője a közepén függ. A csengő egy kék grosgrain szalagról lóg, masniba kötve, és egy pezsgőszínű, aranyszínű fémcímkét tartalmaz, amelyen a "2024" évszám és egyetlen chaton található. Ez a 253 ragyogó fazettával készült ünnepi dísz gyönyörű kiegészítője lenne bármilyen ünnepi dekorációnak. Díszítő tárgy: A díszítéshez szükséges díszítéshez szükséges tárgy. Nem játék. Nem alkalmas 15 év alatti gyermekek számára. Méret: 9 x 7.6 x 7.6 cm.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Karácsonyi harang 2024 kristály dísz - 5688314

Listaár: 44 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia