bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski 2024 Éves kiadás hópehely kristály dísz szett (5674317)
 Swarovski 2024 Éves kiadás hópehely kristály dísz szett (5674317)

Ez a csillogó ünnepi készlet folytatja a Swarovski Annual Edition díszek szeretett hagyományát. Az összesen 399 fazettát bemutató tiszta trió a hópelyhek egyedülálló szépségéből merít ihletet, amelyet a Swarovski összetéveszthetetlen szakértelme és precizitása révén valósít meg. A készlet két kisebb díszből és egy nagy hópehelyből áll, amely ráadásul egy "2024" gravírozott címkével van ellátva. Ez az aranyszínű, fényes akcentussal ellátott, zöld grosgrain szalagokon függő emlékkészlet igazán látványos ajándék, vagy saját ünnepi dekorációjának ragyogó megvilágítása. Dekorációs tárgy. Nem játék. Nem alkalmas 15 év alatti gyermekek számára. Méret: 8,4 x 1,3 x 14,4 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski 2024 Éves kiadás hópehely kristály dísz szett - 5674317

Listaár: 64 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia