bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Óraforgató 8 db órához (807)
 Óraforgató 8 db órához (807)  Óraforgató 8 db órához (807)

Magas fényű, több rétegben lakkozott fekete színű, fából készült óraforgató 8 órához. Kialakításának köszönhetően nagy méretű óráknak is megfelel! Belseje sötét színű. Hálózatról és AKKUMULÁTORRÓL egyaránt üzemel. 3 db góliát méretű akkumulátorról működik. Zárható, kulcs és hálózati adapter tartozék! A modell több programbeállítási lehetőséggel ellátva Méretei: Szélesség: 55 cm Magasság: 20,5 cm Mélység: 16,5 cm Párnák szélessége: 52mm/db

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Óraforgató 8 db órához - 807

Listaár: 149 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Siessen, utolsó darab készleten!

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila