bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
+Ajándék +Ajándék Visszavásárlási garancia
Óraforgató 8 db órához (807)
 Óraforgató 8 db órához (807)  Óraforgató 8 db órához (807)

Magas fényű, több rétegben lakkozott fekete színű, fából készült óraforgató 8 órához. Kialakításának köszönhetően nagy méretű óráknak is megfelel! Belseje sötét színű. Hálózatról és AKKUMULÁTORRÓL egyaránt üzemel. 3 db góliát méretű akkumulátorról működik. Zárható, kulcs és hálózati adapter tartozék! A modell több programbeállítási lehetőséggel ellátva Méretei: Szélesség: 55 cm Magasság: 20,5 cm Mélység: 16,5 cm Párnák szélessége: 52mm/db

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Bezárás +Ajándék

Óraforgató 8 db órához - 807

Listaár: 131 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Siessen, utolsó darab készleten!

megosztás Pinteresten
twitter

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György