bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Thomas Sabo ékszerdoboz - Sérült (DK242)
 Thomas Sabo ékszerdoboz - Sérült (DK242)  Thomas Sabo ékszerdoboz - Sérült (DK242)  Thomas Sabo ékszerdoboz - Sérült (DK242)  Thomas Sabo ékszerdoboz - Sérült (DK242)  Thomas Sabo ékszerdoboz - Sérült (DK242)  Thomas Sabo ékszerdoboz - Sérült (DK242)

A terméken sérülések találhatók, vásárláskor vegye figyelembe, vásárlást követően cserélni nem tudjuk. Fényképen szerepelnek a sérülések.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Thomas Sabo ékszerdoboz - Sérült - DK242

Listaár: 21 400 Ft
Internetes ár: 8 560 Ft
Kedvezmény: 12 840 Ft (60%)

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó