bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Hasznos tudnivalók

Hasznos tanácsaink közt ékszervásárláshoz kapcsolódó információk, ápolási tippek, javaslatok segítenek Önnek abban, hogy a vásárolt divatékszer, karikagyűrű, nyaklánc, medál vagy karóra sokáig az eredeti minőségében és ragyogásában lehessen viselőjének kedvelt darabja.

 

2 jótanács karikagyűrű vásárláshoz

 

Érdemes a karikagyűrűre az eredetileg kigondoltnál többet rászánni, hiszen a karikagyűrű az egyetlen tárgy az esküvő napjáról, mely egy életen át elkísér bennünket és minden nap emlékeztetni fog az eskünkre! Lehet, hogy kicsit többe fog kerülni, de tartóssága, ellenállósága mindenképpen kifizetődik. Mivel a karikagyűrű nemesfém, a ráköltött plusz Forintok az értékállóságot és befektetés értékét növelik.

 

Ahogy minden ékszernél, úgy a karikagyűrűnél is minden felületi mattírozás idővel megkopik, a fényesre polírozott felület pedig karcolódik, fehérarany karikagyűrűnél a viselés intezitásától függően idővel a ródiumozás is lekophat. Kevés olyan tárgy van, ami annyi tárggyal találkozik élete során, mint egy karikagyűrű. Ezek a viselési nyomok semmiképpen sem a gyengébb minőségre utalnak, sokkal inkább annak a jele, hogy a gyűrű viselőjével együtt él.

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László