bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Cégismertető

Múlt

Családi vállalkozásunk 1993 szeptemberében indult el egy győri, Újvilág utcai ékszerüzlet nyitásával. Dinamikus növekedés mellett üzlethálózatunk 2000-re öttagúvá bővült. A növekedés ez után sem állt meg, és további üzletek nyitásával, 2007 év végén már 8 üzletet működtettünk. 2009 óta kizárólagos importőrként forgalmazzuk a hazánkban is jól ismert svájci Marvin óramárka megújult kollekcióját. 2011-ben kezdtük el nagykereskedelmi tevékenységünket kiépíteni olyan termékek forgalmazásával, melyekben kiskereskedőként hiányt fedeztünk fel a magyar piacon. 2012 karácsonyán hosszas előkészületek után elindítottuk webshopunkat, mely értékesítési stratégiánk fontos elemét képezi. Így mára több mint 28 éves tapasztalatunkkal az óra-ékszer kereskedelem három fontos területén is jelen vagyunk.

 

Jelen

Kiskereskedelem területén Győrben a Belvárosban, az Intersparban és az Árkádban, Tatabányán az Intersparban és a Vértes Centerben, Budapesten pedig az Etele Plazaban, az Alleeban és a Shopmarkban (volt Europark) működtetünk összesen 8 üzletet. Kínálatunkban divatos és megfizethető árú arany- és ezüst ékszerek – gyűrű, karkötő, nyaklánc, medál - széles választéka mellett a legkedveltebb klasszikus óramárkák, a legsikeresebb és legnépszerűbb divatmárkák óra- és ékszer kollekciói, valamint akár készletről is elvihető eljegyzési gyűrű- és karikagyűrű kollekciók is megtalálhatók. Üzleteink arany- és ezüst ékszer kínálatát kellő gondossággal, több mint 40 hazai és számos külföldi szállító kínálatából válogatjuk össze. Üzleteinkben különféle szolgáltatással várjuk vásárlóikat, többek között ékszerjavítással, elem és szíjcserével, gravírozással és törtarany felvásárlással.

Kiskereskedelmi tevékenységünk mellett olyan óramárkák kizárólagos magyarországi forgalmazásával foglalkozunk mint a tradicionális, több mint 160 éves múltra visszatekintő svájci MARVIN, a fiatal és friss divatmárka - a GO, a fiatalok kedvelt óramárkája, a Tekday és a szintén a divatórák világába tartozó HECTOR. 2012-től társaságunk a kiemelkedő minőségű ROCHET férfi acélékszerek, 2013-tól pedig a klasszikus stílust képviselő Certus óramárka disztribútora. 2015 óta a NANA KAY silver trends német ezüstékszer-márka hivatalos magyarországi képviseletét is ellátjuk.

A webshopunkban 8 üzletünk valós készlete, több mint 20.000 termék, 50 kedvelt óramárka és 26 népszerű ékszermárka teljes kínálata található egy helyen – így a ma Magyarországon működő online kereskedők között az egyik legnagyobb kínálattal állunk rendelkezésre.

 

Jövő

Tudjuk azt, hogy egy ékszer vagy óra nem létszükséglet. Ha valaki a saját örömére vesz egy ékszert vagy órát, akkor magának szerez vele örömet, ha pedig ajándékba, akkor a megajándékozottnak. Éppen ezért mindennapos munkánkkal az üzletekben vagy a webshopban vásárlóinknak örömet szerzünk, illetve segítünk nekik örömet szerezni.

Törekszünk arra, hogy ne csak egyszerű árutovábbítók legyünk, hanem egyedi és széles választékunkkal, üzleteink színvonalával, munkatársaink szakismeretével, kedvességével, szolgáltatásaink széles körével hozzá tudjunk tenni a vásárlás élményéhez. Célunk, hogy minden vásárlónk elégedetten távozzon, és újra üzletünkben köszönthessük.

Mindezek eléréshez folyamatosan követjük a hazai és nemzetközi trendeket, hogy üzleteinkben a legdivatosabb ékszerek és órák is megtalálhatóak legyenek.

Szeretnénk elérni, ha bármilyen ékszerrel vagy órával kapcsolatos igénye, problémája, kérése merül fel, üzleteink vagy webshopunk jusson eszébe, és segíteni tudjunk.

Webshopunk egyértelmű célja, hogy a több mint 28 éves tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel összeállított, és üzleteinkben elérhető ékszer- és óra kínálatunk elérhető legyen olyan földrajzi területen is, ahol eddig nem volt valódi üzletünk.

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia