bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
#VÁSÁROLJONLINE KEDVEZMÉNYEK

2021. március 11.

#VÁSÁROLJONLINE KEDVEZMÉNYEK

Amíg üzleteink zárva tartanak, webshopunkban 10-50% árengedménnyel* kedveskedünk vásárlóinknak!


Bár az üzletek most zárva tartanak, még nem kell lemondanunk az ajándékozás öröméről! Hogy egy kis szépséget csempésszünk a nehéz pillanatokba, most számos ékszert és órát 10-50% kedvezménnyel* kínálunk webshopunkban. Akár egy közelgő születésnapra, névnapra, évfordulóra, sőt, akár saját részre is érdemes online beszerezni egy csodaszép ékszer szettet vagy épp egy elegáns karórát akciós kínálatunkból!
AKCIÓS NŐI ÉKSZEREK


AKCIÓS NŐI ÓRÁK


AKCIÓS FÉRFI ÉKSZEREK


AKCIÓS FÉRFI ÓRÁK


MINDEN AKCIÓS TERMÉK


 


*Csak meghatározott termékekre, melyeknél már eleve a kedvezményes ár van feltüntetve. Más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal, online kuponkóddal nem vonható össze, visszavonásig, ill. a készlet erejéig érvényes.megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia