bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Valentin napi Nomination ajánlatunk

2024. február 05.

Valentin napi Nomination ajánlatunk

Különleges ajánlattal készültünk, hogy Valentin napra igazán egyedi és szívhez szóló ajándékkal tudjuk meglepni kedvesünket.


3db Nomination ékszer egyidejű vásárlása esetén a legalacsonyabb árút ajándékba adjuk február 5. és 14. között a NOM24VD kuponkód felhasználásával!*


Itt a remek alkalom beszerezni egy személyre szabható karkötőt elbűvölő charmokkal, vagy tovább bővíteni meglévő charm gyűjteményünket új kedvencekkel.


Tovább a Nomination termékekhez


Az ajánlat a márkát forgalmazó Győr Árkád Trendshop üzletünkben is elérhető.


*Az ajánlat csak a NOM24VD kuponkód felhasználásával vehető igénybe. Más akcióval, kedvezménnyel, ajándékkal, egyéb kuponnal nem vonható össze. 

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara