bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Valentin napi Nomination ajánlatunk

2024. február 05.

Valentin napi Nomination ajánlatunk

Különleges ajánlattal készültünk, hogy Valentin napra igazán egyedi és szívhez szóló ajándékkal tudjuk meglepni kedvesünket.


3db Nomination ékszer egyidejű vásárlása esetén a legalacsonyabb árút ajándékba adjuk február 5. és 14. között a NOM24VD kuponkód felhasználásával!*


Itt a remek alkalom beszerezni egy személyre szabható karkötőt elbűvölő charmokkal, vagy tovább bővíteni meglévő charm gyűjteményünket új kedvencekkel.


Tovább a Nomination termékekhez


Az ajánlat a márkát forgalmazó Győr Árkád Trendshop üzletünkben is elérhető.


*Az ajánlat csak a NOM24VD kuponkód felhasználásával vehető igénybe. Más akcióval, kedvezménnyel, ajándékkal, egyéb kuponnal nem vonható össze. 

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára