bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Valentin napi akció egyes üzleteinkben

2024. február 07.

Valentin napi akció egyes üzleteinkben

Közeledik a szerelem ünnepe, ezért egyes üzleteinkben Valentin napi akciókkal készülünk egészen február 14-ig, hogy könnyebben találjunk valamilyen meglepetést egy számunkra fontos személynek!

Győr belváros - Kazinczy utca:  • Thomas Sabo ékszerek 10%, arany ékszerek 10%, ezüst ékszerek 20% kedvezménnyel érhetők el!*


Győr Interspar:  • Arany ékszerek 10%, ezüst ékszerek 20% kedvezménnyel érhetők el!*


Tatabánya Fő tér Outlet:  • Arany ékszerek 15%, ezüst ékszerek 30-70% kedvezménnyel érhetők el!*


Az ajánlat webshopunkra nem vonatkozik.


További részletekről érdeklődjön üzleteinkben!


*A kedvezmény ezüst márkatermékekre és karikagyűrűkre nem vonatkozik.


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó