bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Választható ajándék nagy értékű óráinkhoz

2024. március 19.

Választható ajándék nagy értékű óráinkhoz

Exkluzív óráinkhoz most különleges ajándék is jár webshopunkban! Ajánlatunk női és férfi modellekre egyaránt vonatkozik.


Egy kiváló minőségű, értékálló karóra mindig jó befektetés! Most különösen, hiszen egy minimum 100 ezer Ft értékű, nem akciós óra vásárlása esetén egy stílusos, nagy értékű STACKERS ékszertartó, vagy egy férfi utazó óratartó választható ajándékba webshopunkban!* 


Női mini fedeles ékszertartó fehér színben (73542), értéke: 11.000Ft


Férfi utazó óratartó 1db órához, barna színben (75394), értéke: 14.900Ft


A rendelés véglegesítésekor a kosároldalon megjegyzésben kérjük feltüntetni az Ön által választott ajándékot (tehát "fehér ékszertartót kérek" vagy "barna óratartót kérek").
*Webshopunkban a teljes árú, legalább 100.000Ft értékű női vagy férfi karóra vásárlása esetén választható az ajándék a készlet erejéig, ill. visszavonásig. Más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal, online kuponkóddal nem vonható össze. Okosórákra nem vonatkozik. A termékképeken látható ékszerek és óra csak illusztrációként szolgálnak. Kérjük, hogy az ajándék terméket ne helyezze a kosarába, mivel azt a rendszer vásárlásként fogja kezelni.megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila