bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK EXKLUZÍV ÓRÁINKHOZ

2023. november 13.

VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK EXKLUZÍV ÓRÁINKHOZ

Exkluzív óráinkhoz most különleges ajándék is jár webshopunkban! Ajánlatunk női és férfi modellekre egyaránt vonatkozik.

Egy kiváló minőségű, értékálló karóra mindig jó befektetés! Most különösen, hiszen egy minimum 100 ezer Ft értékű, nem akciós óra vásárlása esetén egy stílusos, nagy értékű STACKERS ékszertartó, vagy egy férfi utazó óratartó választható ajándékba webshopunkban!* Az ajándék a kosároldalon választható ki a rendelés véglegesítésekor.Női fedeles ékszertartó púder-rozé színben (73765), értéke: 13.900Ft


Férfi utazó óratartó 1db órához, barna színben (75394), értéke: 14.900Ft


*Webshopunkban a teljes árú, legalább 100.000Ft értékű női vagy férfi karóra vásárlása esetén választható az ajándék a készlet erejéig, ill. visszavonásig. Más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal, online kuponkóddal nem vonható össze. Okosórákra nem vonatkozik. A termékképeken látható ékszerek és óra csak illusztrációként szolgálnak.
 


 

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán