bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Tanévzáró akció egyes üzleteinkben

2024. június 10.

Tanévzáró akció egyes üzleteinkben

Közeleg a bizonyítványosztás és a nyári szünet kezdete! A szép érdemjegyeket pedig akár egy kisebb ajándékkal is megünnepelhetjük.

Ha pedig gyerkőcünk éppen most ballag el az általános iskolából, akkor érett középiskoláshoz méltó komolyabb meglepetést is rejthet a díszdoboz, amit ősszel a tanévnyitó ünnepségre is büszkén felvehet.


Az alábbi üzleteinkben pedig még nagy kedvezményeket is biztosítunk szinte minden termékre, egészen június 21-ig*:


Győr - Belváros, Kazinczy u. 14. és Interspar: Arany ékszerek 10%, ezüst ékszerek 30%, divatékszerek, ezüst márkatermékek és karórák 10% kedvezménnyel.


Tatabánya - Outlet, Fő tér 18/D: Arany ékszerek 20%, ezüst ékszerek, divatékszerek és karórák 30–70% kedvezménnyel.


*További részletek az érintett üzletekben. Csak készleten lévő termékekre, más kedvezménnyel és akcióval nem vonható össze, karikagyűrű, Forevermark ékszer és okosóra vásárláshoz nem használható fel.


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László