bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Születésnapi kedvezményünk 30 napon át

2023. szeptember 18.

Születésnapi kedvezményünk 30 napon át

Cégünk 30. születésnapja alkalmából 2023. szeptember 18. és október 17. között különleges ünnepi kedvezményt biztosítunk vásárlóinknak!


30 napon keresztül


a 3. megvásárolt termékre


30% kedvezményt adunk*


országszerte 9 üzletünkben és webshpounkban egyaránt, utóbbiban az EO30303 kuponkód beírásával a kosároldalon. Ünnepeljen velünk, és ajándékozzon örömet magának vagy szeretteinek elegáns óráink, elbűvölő ékszereink vagy épp praktikus kiegészítőink formájában!


Az ajánlat korlátlan alkalommal felhasználható a 30 napos időtartama alatt, szeptember 18. és október 17. között. A 3db termék lehet ékszer, óra és kiegészítő is, ill. ezek vegyesen. 


*3db teljes árú termék egyidejű vásárlása esetén a legalacsonyabb árúra 30% árengedményt biztosítunk. Más kedvezménnyel, akcióval, szett ajánlattal, ajándékkal, kuponnal nem vonható össze.


 

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó