bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Születésnapi kedvezményünk 30 napon át

2023. szeptember 18.

Születésnapi kedvezményünk 30 napon át

Cégünk 30. születésnapja alkalmából 2023. szeptember 18. és október 17. között különleges ünnepi kedvezményt biztosítunk vásárlóinknak!


30 napon keresztül


a 3. megvásárolt termékre


30% kedvezményt adunk*


országszerte 9 üzletünkben és webshpounkban egyaránt, utóbbiban az EO30303 kuponkód beírásával a kosároldalon. Ünnepeljen velünk, és ajándékozzon örömet magának vagy szeretteinek elegáns óráink, elbűvölő ékszereink vagy épp praktikus kiegészítőink formájában!


Az ajánlat korlátlan alkalommal felhasználható a 30 napos időtartama alatt, szeptember 18. és október 17. között. A 3db termék lehet ékszer, óra és kiegészítő is, ill. ezek vegyesen. 


*3db teljes árú termék egyidejű vásárlása esetén a legalacsonyabb árúra 30% árengedményt biztosítunk. Más kedvezménnyel, akcióval, szett ajánlattal, ajándékkal, kuponnal nem vonható össze.


 

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata