bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Szerencsés 2022-es évet!

2022. január 06.

Szerencsés 2022-es évet!

Amikor belépünk az Új Évbe, szívünk mélyén sokan kívánjuk, hogy Fortuna egész évben a tenyerén hordozzon bennünket.


Webshopunkban megtalálhatóak az olyan szerencse szimbólumokat megjelenítő kiegészítők, mint a klasszikus négylevelű lóhere, patkó és dobókocka vagy a keleti ihletésű evil eye és Fatima keze


A lóhere négylevelű változata igen ritka, nagyjából minden százezredik lóhere növeszt négy levelet, és ez önmagában nem indokolná még a kivételezést. Viszont már az ókorban is nagy jelentőséget tulajdonítottak neki, minden bizonnyal a kereszttel való hasonlóságának köszönheti ezt, mely már jóval a kereszténység megjelenése előtt oltalmazó, óvó, védő szimbólum volt. 


A patkó mint szerencsét hozó tárgy a lóhoz vezethető vissza, mely már a régi korokban is varázserővel volt felruházva. A nomád népek a kunyhóikat, házaikat védték a bejárat felé erősített lócsontokkal, lókoponyával. Majd a 10. század környékén ezt már egyre inkább felváltotta más, a lóhoz kapcsolható tárgy, így a patkó is – melyhez nem kellett a lovat elpusztítani már. Arra nagyon figyeltek, hogy szigorúan „U” betű formában legyen rögzítve, máskülönben elfolyna a szerencse. 


Kívánjuk, hogy ékszereink pozitív szimbólumai sok sikert és boldogságot hozzanak viselőjük számára!


 
 

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó