bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Crystalline Evil Eye golyóstoll (5553337)
 Swarovski Crystalline Evil Eye golyóstoll (5553337)

Valóban egyedülálló: ez a Swarovski golyóstoll egyszerre divatos és praktikus. Az ikonikus Crystalline technikával berakott több száz csillogó apró kristály mellett a tollat egy részletgazdag szem alakú dísz ékesíti, melyet a gonosz szellemek elűzésére használt jelképek ihlettek. A dísz tiszta kristály pavétól tündököl, közepén egy kék kristály látható. A rajta lévő homár olló levehető és más kiegészítővel vagy ékszerrel párosítható. A tollat könnyű újratölteni, középen egy csavarással szétszedhető. Bűbájos ajándék különböző alkalmakra. Méret: 14.3x1 cm - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Crystalline Evil Eye golyóstoll - 5553337

Listaár: 22 501 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István