bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Swarovski nyári kedvezmények

2021. június 04.

Swarovski nyári kedvezmények

Elkezdődött a Swarovski nyári leárazás!

Attract, Bella, Tahlia, Angelic, Elements... Felsorolni is nehéz legkedvesebb Swarovski kollekcióinkat, melyek közül számos csodás ékszer most 20-40% kedvezménnyel* érhető el webshopunkban! Sőt, néhány elegáns óra és izgalmas kiegészítő is megtalálható az akciós kínálatban.


*Más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal, online kuponkóddal nem vonható össze, csak a készlet erejéig, ill. visszavonásig él.


Megnézem a teljes akciós kínálatot


 


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó