bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Prémium női és férfi órák szezonvégi kiárusításunkban

2023. március 13.

Prémium női és férfi órák szezonvégi kiárusításunkban

Zafír üveg, gyöngyház számlap, rádiójel vezérlés, dátumkijelző és automata óra... Mindez kedvező áron!

Szezonvégi kiárusításunkban nagy árengedménnyel érhető el számos prémium minőségű karóra. Mutatunk is néhány férfi és női modellt a legkülönlegesebbek közül, amik most 20-30% kedvezménnyel vásárolhatók meg webshopunkban!*


Részletes feltételek

*Csak a megjelölt termékekre, visszavonásig, ill. a készlet erejéig. Más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal, kuponkóddal, nem vonható össze.


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella