bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
PANDORA ME SZETT AJÁNLAT

2021. október 06.

PANDORA ME SZETT AJÁNLAT

Alkossa meg egyedi Pandora ME szettjét most 15% kedvezménnyel webshopunkban!*Merész színek, izgalmas formák, változatos stílusok és minden eddiginél több kombinációs lehetőség: ez a Pandora ME! Akik még csak most szeretettek bele a Pandora fiatalos kollekciójába, azok első karkötős, nyakláncos vagy épp fülbevalós szettjüket akár 15% árengedménnyel szerezhetik be!


 Így működik: 


1. Válasszon 1db Pandora ME karkötőt vagy fülbevalót vagy nyakláncot


2. Válasszon hozzá 2db Pandora ME stíluselemet (például charmot, csatlakozót, hosszabbítót, tetszőlegesen variálhatod)


3. A kosároldalon írja be a PNMESET kuponkódot. 


Tovább a Pandora ME termékekhez


 


*Az ajánlat 2021. október 27-ig, ill. a készlet erejéig érvényes webshopunkban. Az ajánlatban 1db Pandora ME karkötő, nyaklánc vagy fülbevaló, valamint 2db Pandora ME stíluselem együttes vásárlása esetén jár 15% kedvezmény a szettre. Más ajánlattal, kedvezménnyel, ajándékkal, egyéb kuponkóddal nem vonható össze. 

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó