bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Pandora és Thomas Sabo nyári leárazás

2021. június 10.

Pandora és Thomas Sabo nyári leárazás

Pandora és Thomas Sabo ékszerek nagy árengedménnyel!

A minőségi ezüst divatékszerek kedvelői már bizonyára nagyon várták, hogy 15-50% kedvezménnyel válogathassanak webshopunkban a több száz charm, karkötő, fülbevaló és még számos akciós Pandora és Thomas Sabo ékszer közül.


Az akciós kínálatból néhány darab a nyári leárazásban érhető el utoljára, így érdemes mielőbb lecsapni rájuk!


Akciós Pandora ékszerek


Akciós Thomas Sabo ékszerek és órák


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa