bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Megérkezett a legújabb Swarovski kollekció

2024. május 10.

Megérkezett a legújabb Swarovski kollekció

Ragyogó újdonságokkal bővült kínálatunk!

Igazi nyári hangulat árad a Swarovski Idyllia kollekciójának új darabjaiból: kagylók, tengeri csillagok és csikóhalak segítik a ráhangolódást a közelgő vakációra. A Gema karkötők, nyakláncok és fülbevalók a természetet elevenítik meg cseresznyefavirág és vízcseppek képében. A mesék kedvelőinek az Alice Csodaországban bámulatos darabjait ajánljuk, de érdemes szétnézni a virágos kristálydíszek és az új, trendi kiegészítők között is!megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István