bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
KARIKAGYŰRŰ AKCIÓ MINDEN ÜZLETÜNKBEN

2021. január 17.

KARIKAGYŰRŰ AKCIÓ MINDEN ÜZLETÜNKBEN

Bár idén év elején elmaradnak a győri, tatai és budapesti esküvő kiállítások, üzleteinkben kedvezményes karikagyűrű vásárlási lehetőséget biztosítunk a jegyespároknak!

A tökéletes gyűrűpár kiválasztása egy életre szóló döntés, ezért érdemes alaposan utánajárni a lehetőségeknek. A házasulandók személyiségéhez illő szín- és formavilág megtalálása mellett kollégáink számára az is fontos, hogy a gyűrű kiválasztása örömteli és meghitt élmény legyen.


Sajnos idén év elején elmaradnak a szokásos esküvő kiállítások, mi azonban szeretnénk egy alternatív lehetőséget biztosítani ebben a kihívásokkal teli időszakban. Ezért minden jegyespárnak, akik 2021. március 31-ig bármely üzletünkben személyes tanácsadást követően adják le rendelésüket a helyszínen, 20% kedvezményt biztosítunk a megrendelt karikagyűrűk árából.


Emellett budapesti üzleteinkben a pároknak előzetes időpont foglalásra is lehetőséget biztosítunk, így a személyes tanácsadás nyugodt és kényelmes körülmények között történhet.


Időpontfoglalás budapesti üzleteinkben


 


Amiért érdemes nálunk kiválasztani az életre szóló karikagyűrűt:


-             kiváló minőség kedvező áron


-             több mint 25 év szakmai tapasztalat


-             rendkívül széles választék a klasszikustól a modernig


-             előzetes tájékozódási lehetőség webshopunkban


-             folyamatosan megújuló mintakollekciók üzleteinkben


-             akár azonnal, készletről elvihető modellek


-             rendelésre elérhető típusok reális vállalási határidővel


-             egyedi igények megvalósítása akár 3D nyomtatással


-             arany, platina, ezüst és nemesacél alapanyagok


-             cirkónia és gyémánt köves változatok


-             kiemelt Gerstner partnerség


-             Örök csillogás garancia


-             nagy értékű ajándék, ingyenes gravírozás, kézi vésés vagy ajándékdoboz.


 


Örök csillogás garancia


Hogy a karikagyűrű évtizedek után is épp úgy ragyogjon, mint az esküvő napján, a nálunk vásárolt modellekre „Örök csillogás garancia” jár ajándékba. Ez az életre szóló, különleges szolgáltatás évente egyszer teljes körű felújítást garantál díjmentesen, országszerte 7 üzletünkben.


 


Gerstner – életre szóló karikagyűrűk Németországból


Ha egyaránt fontos minőség, a széles választék és a dizájn, akkor Németország egyik legrégebbi és legnagyobb karikagyűrű gyártója, a Gerstner ideális választás. Számos olyan előnyt kínál, amellyel egyetlen hazai gyártó sem vetekedhet minőség, kidolgozás, hozzáadott érték és alapanyag-összetétel tekintetében. Minden gyűrű rendelésre készül az egyedi elképzelések figyelembevételével, és megfelel az átlagban 40 éven át tartó, mindennapos viseletnek. A manapság divatos sárga, rosé, vörös, illetve fehér arany ötvözetek gyönyörűen, résmentesen illeszkednek egymáshoz.


 


Biztonsági óvintézkedések


A járványhelyzetre való tekintettel üzleteinkben minden óvintézkedést megteszünk a lehető legbiztonságosabb környezet megteremtése érdekében: a rendelkezéseknek megfelelően kollégáink maszkot viselnek és rendszeresen fertőtlenítést végeznek. Kedves vásárlóinkat is arra kérjük, hogy maszk viselésével és a védőtávolság megtartásával segítsék munkájukat. Ezúton is köszönjük az együttműködést!


 


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa