bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
KARIKAGYŰRŰ AKCIÓ MINDEN ÜZLETÜNKBEN

2021. május 31.

KARIKAGYŰRŰ AKCIÓ MINDEN ÜZLETÜNKBEN

Üzleteinkben kedvezményes karikagyűrű vásárlási lehetőséget biztosítunk a jegyespároknak!

A tökéletes gyűrűpár kiválasztása egy életre szóló döntés, ezért érdemes alaposan utánajárni a lehetőségeknek. A házasulandók személyiségéhez illő szín- és formavilág megtalálása mellett kollégáink számára az is fontos, hogy a gyűrű kiválasztása örömteli és meghitt élmény legyen.


Sajnos idén tavasszal elmaradtak a szokásos esküvő kiállítások, mi azonban szeretnénk egy alternatív lehetőséget biztosítani ebben a kihívásokkal teli időszakban. Ezért minden jegyespárnak, akik 2021. június 30-ig bármely üzletünkben személyes tanácsadást követően adják le rendelésüket a helyszínen, 20% kedvezményt biztosítunk a megrendelt karikagyűrűk árából.


Emellett budapesti üzleteinkben a pároknak előzetes időpont foglalásra is lehetőséget biztosítunk, így a személyes tanácsadás nyugodt és kényelmes körülmények között történhet.


Időpontfoglalás budapesti üzleteinkben


 


Amiért érdemes nálunk kiválasztani az életre szóló karikagyűrűt:


-             kiváló minőség kedvező áron


-             több mint 25 év szakmai tapasztalat


-             rendkívül széles választék a klasszikustól a modernig


-             előzetes tájékozódási lehetőség webshopunkban


-             folyamatosan megújuló mintakollekciók üzleteinkben


-             akár azonnal, készletről elvihető modellek


-             rendelésre elérhető típusok reális vállalási határidővel


-             egyedi igények megvalósítása akár 3D nyomtatással


-             arany, platina, ezüst és nemesacél alapanyagok


-             cirkónia és gyémánt köves változatok


-             kiemelt Gerstner partnerség


-             Örök csillogás garancia


-             nagy értékű ajándék, ingyenes gravírozás, kézi vésés vagy ajándékdoboz.


 


Örök csillogás garancia


Hogy a karikagyűrű évtizedek után is épp úgy ragyogjon, mint az esküvő napján, a nálunk vásárolt modellekre „Örök csillogás garancia” jár ajándékba. Ez az életre szóló, különleges szolgáltatás évente egyszer teljes körű felújítást garantál díjmentesen, országszerte 7 üzletünkben.


 


Gerstner – életre szóló karikagyűrűk Németországból


Ha egyaránt fontos minőség, a széles választék és a dizájn, akkor Németország egyik legrégebbi és legnagyobb karikagyűrű gyártója, a Gerstner ideális választás. Számos olyan előnyt kínál, amellyel egyetlen hazai gyártó sem vetekedhet minőség, kidolgozás, hozzáadott érték és alapanyag-összetétel tekintetében. Minden gyűrű rendelésre készül az egyedi elképzelések figyelembevételével, és megfelel az átlagban 40 éven át tartó, mindennapos viseletnek. A manapság divatos sárga, rosé, vörös, illetve fehér arany ötvözetek gyönyörűen, résmentesen illeszkednek egymáshoz.


 


Biztonsági óvintézkedések


A járványhelyzetre való tekintettel üzleteinkben minden óvintézkedést megteszünk a lehető legbiztonságosabb környezet megteremtése érdekében: a rendelkezéseknek megfelelően kollégáink maszkot viselnek és rendszeresen fertőtlenítést végeznek. Kedves vásárlóinkat is arra kérjük, hogy maszk viselésével és a védőtávolság megtartásával segítsék munkájukat. Ezúton is köszönjük az együttműködést!


 


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma