bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
KÁPRÁZATOS AJÁNDÉK

2019. december 03.

KÁPRÁZATOS AJÁNDÉK

Ajándék csillag dísz 41.000Ft feletti Swarovski rendeléshez!*
Egy ragyogó Swarovski ékszerrel vagy épp órával garantált lesz az ajándékozott öröme - de most az ajándékozó is legalább ennyire örülhet!

Minimum 41.000Ft értékű Swarovski rendelés esetén egy csodaszép, 16.400Ft értékű csillag függő díszt is küldünk a csomagban. Érdemes sietni, mivel a meglepetés terméket csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani!


*Csak teljes árú termékek vásárlása esetén, december 15-ig, ill. a készlet erejéig. Más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal nem összevonható.


 


Tovább a Swarovski ékszerekhez és órákhoz


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó