bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
KÁPRÁZATOS AJÁNDÉK

2019. december 03.

KÁPRÁZATOS AJÁNDÉK

Ajándék csillag dísz 41.000Ft feletti Swarovski rendeléshez!*
Egy ragyogó Swarovski ékszerrel vagy épp órával garantált lesz az ajándékozott öröme - de most az ajándékozó is legalább ennyire örülhet!

Minimum 41.000Ft értékű Swarovski rendelés esetén egy csodaszép, 16.400Ft értékű csillag függő díszt is küldünk a csomagban. Érdemes sietni, mivel a meglepetés terméket csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani!


*Csak teljes árú termékek vásárlása esetén, december 15-ig, ill. a készlet erejéig. Más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal nem összevonható.


 


Tovább a Swarovski ékszerekhez és órákhoz


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi