bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
ITT A TÉL VÉGI KIÁRUSÍTÁS

2021. február 15.

ITT A TÉL VÉGI KIÁRUSÍTÁS

10-50% árengedmény egyes ékszerekre és karórákra!

Itt a legjobb alkalom beszerezni egy trendi divatékszert vagy épp egy minőségi karórát, hiszen több ezer terméket kínálunk nagy árengedménnyel webshopunkban!* Akár egy közelgő születésnapra, jeles családi eseményre vagy épp nőnapra is érdemes lehet vonzó áron beszerezni az ajándékokat.  Ajándékfutár szolgáltatásunk természetesen a tél végi kiárusítás alatt is igénybe vehető.


Emellett üzleteinkben is érdemes körülnézni, ahol szintén rengeteg akciós arany, ezüst és divatékszerrel, valamint karórával várjuk vásárlóinkat.**


 


AKCIÓS NŐI ÉKSZEREK


AKCIÓS NŐI ÓRÁK


 


AKCIÓS FÉRFI ÉKSZEREK


AKCIÓS FÉRFI ÓRÁK


 


MINDEN AKCIÓS TERMÉK


 


*Csak meghatározott termékekre, melyeknél már eleve a kedvezményes ár van feltüntetve. Más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal, online kuponkóddal nem vonható össze, visszavonásig, ill. a készlet erejéig érvényes.


** Üzleteinkben és webshopunkban eltérő a kedvezmény mértéke.


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória