bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Évindító akció

2022. január 03.

Évindító akció

Akár 15-60% kedvezmény Swarovski, Thomas Sabo és PANDORA termékekre!*

Fantasztikus kedvezményekkel indítjuk az új évet: a téli szezon legkedveltebb ékszerei és órái most nagy kedvezménnyel érhetők el webshopunkban, a készlet erejéig!


Ha a karácsony előtti rohanásban kimaradt volna egy-egy kisebb meglepetés, netán születésnap, névnap közeleg a családban, itt a remek alkalom vonzó áron beszerezni néhány szuper darabot!


*Csak a megjelölt termékekre, a készlet erejéig, ill. visszavonásig. Más akcióval, ajánlattal, ajándékkal, kuponkóddal nem vonható össze.Akciós Swarovski ékszerek


Akciós Swarovski órák


Akciós Thomas Sabo ékszerek


Akciós Thomas Sabo órák


Akciós Pandora ékszerekmegosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó