bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
BLACK FRIDAY 2021

2021. november 25.

BLACK FRIDAY 2021

Kihagyhatatlan Black Friday ajánlatunk: 10-50% kedvezmény a legkedveltebb divatékszerekre és karórákra, klasszikus arany és ezüst ékszerekre, Stackers ékszer- és óradobozokra üzleteinkben és webshopunkban, egészen november 29-ig!*Most a karácsonyfa alá is több ajándék kerülhet! Szenzációs Black Friday ajánlatokkal készültünk, a legtöbb divatékszer - és óramárka különösen vonzó áron érhető el kínálatunkban!


Hogy biztosan senki ne maradjon le a kedvezményekről, és a család minden tagjának sikerüljön kiválasztani a tökéletes meglepetést, nálunk egészen hétfő éjfélig tart a Black Friday:*Black Friday ajánlataink más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal, kuponnal nem vonhatók össze, november 29-ig, ill. a készlet erejéig érvényesek. Webshopunkban már eleve a kedvezményes árak vannak feltüntetve. Az üzleteinkben és a webshopunkban kínált ajánlatok eltérők lehetnek. Kérdés esetén értékesítő kollégáink és ügyfélszolgálatunk szívesen állnak rendelkezésre!


  

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs