bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
BALLAGÁSI AKCIÓ ÜZLETEINKBEN

2021. április 19.

BALLAGÁSI AKCIÓ ÜZLETEINKBEN

Emlékezetes és időtálló ballagási ajándékot keres? Üzleteinkben 10-30% kedvezménnyel kínálunk elegáns arany ékszereket, klasszikus karórákat és trendi divatékszereket, egészen április 30-ig!

Üzleteink elérhetősége


*A kedvezmény mértéke üzletenként eltér, és webshopunkra nem vonatkozik. Csak a készleten lévő termékekre, más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal, kuponnal, egyedi kedvezménnyel nem vonható össze, karikagyűrű, Forevermark ékszer és okosóra vásárláshoz nem használható fel.


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára