bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Ajándék SWAROVSKI kistáska

2023. március 17.

Ajándék SWAROVSKI kistáska

50.000 Ft feletti Swarovski rendeléshez, március 26-ig!*


Egy ragyogó Swarovski ékszer vagy óra garantáltan mosolyt csal az arcokra, tökéletes ajándék lehet szeretteinknek és saját magunknak is - ráadásul most egy extra meglepetés jár a vásárláshoz!

Minimum 50.000 Ft értékű Swarovski termék(ek) rendelése esetén egy elegáns kék kistáskát is küldünk a csomagban! Az ajándék kereskedelmi forgalomban nem érhető el. Érdemes sietni, mivel a meglepetés terméket csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani.

Az ajánlat a Vértes Centerben található üzletünkben is elérhető.
*Csak teljes árú Swarovski termék(ek) vásárlása esetén, március 26-ig, ill. a készlet erejéig. Más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal, kuponkóddal nem összevonható, Outlet termékekre nem vonatkozik. A képen látható toll csak illusztráció, nem képezi az ajánlat részét.
Tovább a Swarovski ékszerekhez és órákhoz

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára