bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
AJÁNDÉK PRÉMIUM ÓRÁINKHOZ

2021. április 22.

AJÁNDÉK PRÉMIUM ÓRÁINKHOZ

Prémium óráinkhoz most nagy értékű ajándék jár webshopunkban!* Ajánlatunk női és férfi modellekre egyaránt vonatkozik.Egy kiváló minőségű, értékálló óra mindig jó befektetés! Most különösen, hiszen egy minimum 100 ezer Ft értékű, nem akciós óra vásárlása esetén egy stílusos, nagy értékű STACKERS utazó ékszertartó is választható ajándékba webshopunkban! Az ajándék  a kosároldalon választható ki a rendelés véglegesítésekor.


 


Női utazó ékszertartó közepes, púder színben (75343), értéke: 10.900Ft*Csak minimum 100.000Ft értékű, teljes árú női és férfi órák vásárlása esetén, visszavonásig, ill. a készlet erejéig. Okosórákra nem vonatkozik. Más akcióval, kedvezménnyel, ajándékkal, kuponkóddal nem vonható össze. Az ajánlat kizárólag webshopunkban történő vásárlás esetén igényelhető. Az ajándék értéke 10.900Ft, készpénzre nem váltható.


 


 

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra