bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Ajándék Nomination karkötő

2023. szeptember 12.

Ajándék Nomination karkötő

Közkívánatra újra elérhető kedvező ajánlatunk a stílusos és személyre szabható olasz Nomination karkötőkre: legalább 29.900Ft értékű Nomination termék(ek) vásárlása esetén egy Composable karkötőt adunk ajándékba!*


A stílusos charmokból és különböző színű karkötő alapokból egyéni ízlés szerint kombinálható Composable termékcsalád kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. Az ajánlat webshopunkban és a márkát forgalmazó üzletünkben is elérhető:


Személyesen - Árkád Győr – Trendshop


Online - Nomination


*Visszavonásig, illetve a készlet erejéig. Más kedvezménnyel, akcióval, ajánlattal, ajándékkal, kuponnal, nem vonható össze. Online vásárlás esetén a rendelés leadásakor kérjük megjegyzésként beírni: „Ajándék karkötőt kérek”. Kérjük, hogy az ajándék terméket ne helyezze a kosarába, mivel azt a rendszer vásárlásként fogja kezelni. Az ajándék értéke 5490Ft, készpénzre nem váltható. A fenti képen szereplő szíves charm nem része az ajándék karkötőnek, csupán illusztrációként szolgál.
 

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra