bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

GERSTNER Karikagyűrűk   ÚJVILÁG Kollekció  Még szélesebb választékért várjuk üzleteinkben

A házasságkötés két ember életének legfontosabb közös pontja, egy életre szóló döntés. 

Nemcsak a hozzánk illő párt, de a karikagyűrűt is egy életre választjuk, így nem árt, ha mindkét esetben körültekintően döntünk. 

Az Újvilág Ékszer Óránál, a karikagyűrű kínálatot úgy igyekszünk összeállítani, hogy e fontos döntéshez méltó jelképet tudjanak választani, ami egy életen át elkíséri Önöket! 

Az esküvő bizony egy életre szól. Ahogy ragyog a házaspárok szerelme, úgy fénylik az ujjukon a karikagyűrű is. Azonban idővel a gyűrű veszíthet a csillogásából és többé már nem azt az eleganciát sugározza, mint korábban. Az Újvilág Ékszer Óra szeretne hozzájárulni a boldog házasélet titkához, ezért minden nálunk megvásárolt karikagyűrűt Örök Csillogás Garanciával látunk el. Évente egyszer csak be kell hoznia gyűrűjét üzleteink egyikébe és mi újra fényessé és ragyogóvá varázsoljuk azt!

Magyarországon elérhető legkedveltebb és legsikeresebb karikagyűrű típusokból üzleteinkben és webshopunkban teljes méretsorokat talál, így akár nagyon rövid időn belül Önöknél lehet a kiválasztott ékszer. 

Természetesen ha a rendelkezésre álló kollekcióból mégsem tudna választani, egyedi elképzelésének megvalósítását is vállaljuk! Üzleteinkben kollegáink állnak szíves rendelkezésükre!

Érdekel az Újvilág Kollekció

A hagyományos karikagyűrű kínálat mellett az 1862-ben alapított manufaktúra mintakollekcióját is megtalálja. A Gerstner Németország legrégebbi és legnagyobb karikagyűrű márkája, hazájában piacvezető rangos szakmai elismerésekkel. 

Ha egy életre választunk gyűrűt nagyon fontos szempont kell, hogy legyen a kitűnő kidolgozás és minőség, az innovatív design, az értékállóság és a 150 éves tapasztalat, tehát mindazok a jellemzők, melyet minden Gerstner gyűrű egyedi márkajelzése képvisel. 

Üzleteinkben és webshopunkban is megtalálja a Gerstner mintakollekciót. 

Érdekel a Gerstner kollekció

AJÁNDÉK minden vevőnknek! 

Értékes ajándékunk van azoknak akik megtisztelnek minket bizalmukkal és az Újvilág Ékszer Óránál választják ki karikagyűrűiket! Karikagyűrű promóciónk keretében, aki karikagyűrűt vásárol üzleteinkben, egy 10.000 Ft értékű Újvilág Ékszer Óra vásárlási utalványt kap, amit egy későbbi 20.000 Ft feletti vásárlás esetén tud üzleteinkben beváltani az utalványon szereplő érvényességi időn belül. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

- Irreális kedvezmények helyett ingyenes szolgáltatások 

- Örök Csillogás Garancia

- Ingyenes gravírozás és díszdoboz 

- Karikagyűrűk készletről

- Eredeti Gerstner karikagyűrűk az életreszóló minőség jegyében

- Értékes ajándék minden párnak!

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra